top of page

Lepotila
- 52 harjoitetta parempaan huomiseen

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa Lepotila-verkkovalmennukseen, ainutlaatuiseen matkaan kohti psyykkisfyysistä hyvinvointia!

 

Tämä massiivinen valmennuspaketti tarjoaa sinulle jopa 52 (yli 11 tuntia!) inspiroivaa ja informatiivista videoharjoitetta, jotka ohjaavat sinut kohti parempaa huomista.

 

 

 

 

Lepotila keskittyy kokonaisvaltaisesti ihmisen psyykkiseen hyvinvointiin tarjoten kattavan kokoelman harjoituksia, jotka kohentavat mieltäsi erilaisten psyykkisten ja kehollisten harjoitteiden avulla.

Verkkovalmennuksen aiheita ovat mm. stressi, masennus, ahdistuneisuus, psyykkiset traumat, resilienssi, ihmissuhteet, kiintymyssuhde, itsensä johtaminen, vihanhallinta, prokrastinaatio ja paljon muuta! 

Valmennuksen sisältöjä käsitellään helposti ymmärrettävässä ja selkeässä muodossa.

Yksinkertaiset ja sopivan pituiset (noin 5–15 minuuttia) sisällöt ohjaavat sinua löytämään henkilokohtaisen lepotilasi arjen haasteiden, henkisen kivun tai kehollisen epätasapainon keskellä.

Jokainen harjoitus on suunniteltu sinulle käytännönläheisesti ja helposti omaksuttavaksi; levollinen ja myötätuntoinen pedagogiikka ohjaa sinua harjoitteluun, ei täydellisyyteen.

 

 

 

"Olen ostanut ja käynyt läpi lukuisia verkkokursseja ja tämä kyllä erottuu edukseen siitä joukosta😍On siis ehdottomasti joka euron arvoinen ja on sisältöönsä nähden todella edullinen! Videot on sopivan mittaisia, asiat kerrotaan käytännönläheisesti niin että ne sisäistää helposti ja molemmat olette rauhallisia, miellyttäviä puhujia ❤️Ja asiasisältö 💯"

Taija - Hoitola HETKI

 

"Aloitin viime viikolla oman LEPOTILA-polkuni. ❤️ Jo alkumatkan jälkeen (oli pakko katsoa useampi jakso putkeen! 😍 voin todeta, että LEPOTILA tarjoaa paljon teemoja omille ajatuksille ja antaa myös riittävästi tilaa ja tukea omalle tuumaustekemiselle."

 

Jonna

"Päätin laittaa itseni etusijalle ja lähteä erityisen ainutlaatuiselle matkalle kohti omaa psykofyysistä hyvinvointiani. Kun kaksi tuollaista huippuosaajaa laittaa tietotaitonsa yhteen, niin valmennuksen sisältö on luonnollisesti täyttä priimaa ✨🌟"

                 Päivi PValmennus sopii sinulle jos:

  • Tunnet alakuloa ja alhaista mielen toimintakykyä

  • Koet ihmissuhteesi haastavina

  • Sinun on vaikeaa hyväksyä itseäsi ja itsetuntosi on alhaalla

  • Koet stressiä ja ahdistuneisuutta

  • Elämänhallintasi- ja suuntasi kaipaa ohjausta

  • Tunne-elämäsi tuottaa enemmän kipua kuin iloa

Tämä valmennus mahdollistaa sinulle koko vuoden mittaisen matkan psyykkis-fyysiseen eheytymiseen.  


                           

                            Me johdatamme sinua levollisesti LEPOTILAAN, sillä                                                      sinulla on oikeus voida hyvin.

 

 

  Voit maksaa              sovelluksella: Ilmoita tästä alla olevalla lomakkeella.

 

 

 

Verkkovalmennuksen kouluttajina toimivat:

Jouni Veijalainen

Kasvatustieteen tohtori

               &

Jussi Pajuniemi 

Kehollis-dialektinen kiintymyssuhdeterapeutti

Kysy lisää!
image.png

Voit sovittaa harjoitukset osaksi arkea, tai käydä verkkovalmennuksen kurssinomaisesti läpi. Jokainen viikko voi olla uusi kasvukausi kehomielellesi. Harjoitteet sisältävät psyykkisiä, kehollisia ja sosiaalisen kasvun menetelmiä lepotilan saavuttamiseksi.

image.png
bottom of page